home elementor

Cine suntem noi ?

Școala de fotbal pentru copii și juniori FC Juniorul București, este un club înfiinţat în 2005 din dorința de a oferi copiilor condiții cât mai bune pentru iniţiere şi practicarea sportului de performanță, de a descoperi şi şlefui noi talente în vederea promovării lor.

Fotbal Club Juniorul este înscris în Campionatul municipal București de copii și juniori, participând și la alte competiții cum ar fi: turnee interne și internaționale.

În prezent sunt 8 grupe de copii cu peste 100 de sportivi legitimați. Suntem prezenți în 6 locații din București și din afara Bucureștiului. Activitatea în cadrul clubului este predominant orientată spre obținerea performanței.

Fotbal Club Juniorul funcționează în conformitate cu normele legale aplicabile și cu prevederile, regulamentele și recomandările Federației Române de Fotbal.

Partenerii principali ai clubului sunt instituții de învățământ, organizații non-guvernamentale, autoritățile publice de la nivel local și central, sponsori și donatori.

.

Dezvoltarea Abilităților

Clubul vă oferă programe de instruire structurate pentru dezvoltarea abilităților individuale ale jucătorilor, cum ar fi tehnicile de dribling, pase, loviri de la distanță și joc în echipă

Competiții și Meciuri

Participarea la competiții și meciuri este esențială pentru dezvoltarea jucătorilor. Clubul vă oferă oportunități de a juca în ligi locale sau regionale, ceea ce le permite juniorilor să își testeze abilitățile într-un mediu competitiv.

Pentru pasiune, pentru fotbal, pentru FC Juniorul!

Abonează-te la canalul nostru pentru a fi mereu la curent cu noutățile din lumea fotbalului juvenil! Fii martorul evoluției viitoarelor stele ale fotbalului, într-un mediu dedicat formării și dezvoltării abilităților lor.

Juniori Antrenați
0 +
Grupe de copii
0 +
Locații Prezente
0 +
Ani de experiență
0 +

De ce să alegi clubul nostru pentru pentru copilul tău ?

FC Juniorul poate oferi un program de dezvoltare fotbalistică de înaltă calitate. Prin antrenori calificați și experți în fotbalul juvenil, copilul tău poate beneficia de instruire și îndrumare adecvate pentru a-și îmbunătăți abilitățile în fotbal.Dacă copilul tău manifestă un interes și un talent deosebit pentru fotbal, un club bine organizat poate oferi oportunități de performanță la nivel mai înalt, cum ar fi participarea la competiții regionale sau naționale.

3 baze de antrenament

Stadionul Rocar, Ștrandul Berceni, Școala Nr. 96

Încă din 2005

Am învățat alături de copii să fim mai buni în ceea ce facem

5 antrenori dedicați

O echipa unită care își îmbunătățește permanent metodele de antrenament

Regular Season

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Home
Fri, 25 Nov

6:30 PM CDT

Medan the Hornet
Jakarta, Indonesia
Away
Fri, 25 Nov

6:30 PM CDT

Bandung Astronaut
Jakarta, Indonesia
Home
Fri, 25 Nov

6:30 PM CDT

Surabaya Grizzly
Jakarta, Indonesia
Home
Fri, 25 Nov

6:30 PM CDT

Maluku Dragon
Jakarta, Indonesia
Away
Fri, 25 Nov

6:30 PM CDT

Lampung Rockerz
Lampung, Indonesia

Ce beneficii oferă clubul nostru ?

Suntem o comunitate dedicată și plină de energie, unde tinerii fotbaliști găsesc inspirație, mentorat și oportunități de dezvoltare personală și sportivă.

Antrenori Pregătiți și Motivați

La FC Juniorul, avem antrenori experimentați și dedicați, gata să îi ghideze pe tineri pe drumul succesului sportiv. Ei aduc cu ei cunoștințe tehnice și o pasiune pentru dezvoltarea fiecărui jucător.

Promovarea Valorilor și Caracterului

Suntem pasionați de a forma nu doar fotbaliști talentați, ci și indivizi responsabili și respectuoși. Încurajăm valorile precum fair-play-ul, loialitatea și disciplina în echipă, ajutând jucătorii să-și construiască un caracter puternic și echilibrat.

Alte articole recomandate

September 9, 2022

Meciuri Juniori 10 - 11 Septembrie

Noutăți Meciuri Juniori ⚽️Grupa 2008 Academia Juniorul ⚔️ Viitorul Ialomița 📅 10 Septembrie / ora 10:00 / Stadion Prosport ⚽️Grupa

Detalii...
September 7, 2022

Căutăm antrenori licența B

Noutăți Vino în echipa noastră! Căutăm antrenori licența B! Calități: Pasiune și răbdare în lucrul cu juniorii; Bun comunicator; Bun

Detalii...
September 6, 2022

Rezultate Meciuri Juniori 3 - 4 Septembrie

Noutăți Rezultate Meciuri Juniori 3 - 4 Septembrie Grupa 2008 / 2009 Academia Juniorul Școala de Fotbal Alexandru Văidean 3

Detalii...
September 5, 2022

Înapoi la Școală! Înapoi la Fotbal!

Noutăți Înapoi la Școală! Înapoi la Fotbal! Înscrieri prin link-ul https://juniorul.ro/inscrieri-2023/ sau la nr. de tel. 0723 528 246.  Vino și

Detalii...
September 2, 2022

Meciuri Juniori 3 - 4 Septembrie

Noutăți Meciuri Juniori 3 - 4 Septembrie Grupa 2008 / 2009 Academia Juniorul Școala de Fotbal Alexandru Văidean 3 Septembrie

Detalii...
August 29, 2022

Rezultate Meciuri Juniori 27 August

Noutăți Rezultate Meciuri Juniori 27 August Grupa 2008 Academia Juniorul Voința Buftea 2 - 3 Grupa 2011 Academia Juniorul Comprest

Detalii...
© 2023 | Fotbal Club Juniorul | Toate drepturile rezervate
Contactati-ne linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram