Fotbal Club Juniorul a luat fiinta in anul 2005 in Bucuresti. Clubul de fotbal ofera copiilor cu varste intre 5 si 18 ani posibilitatea de a invata fotbal si a face performanta in competitiile de profil, pregatindu-se pentru a deveni fotbalisti.

Fotbal Club Juniorul este inscris in Campionatul municipal Bucuresti de copii si juniori, participand si la alte competitii cum ar fi: turnee interne si internationale.

In prezent sunt 8 grupe de copii cu peste 100 de sportivi legitimati. Suntem prezenti in 6 locatii din Bucuresti si din afara Bucurestiului. Activitatea in cadrul clubului este predominant orientata spre obtinerea performantei.

Fotbal Club Juniorul functioneaza in conformitate cu normele legale aplicabile si cu prevederile, regulamentele si recomandarile Federatiei Romane de Fotbal.

Partenerii principali ai clubului sunt institutii de invatamant, organizatii non-guvernamentale, autoritatile publice de la nivel local si central, sponsori si donatori.

© 2023 | Fotbal Club Juniorul | Toate drepturile rezervate
Contactati-ne linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram