Bine ați venit la Fotbal Club Juniorul - locul unde pasiunea pentru fotbal începe să strălucească la cei mai tineri! Suntem mândri să vă prezentăm grupele noastre de copii, unde dezvoltăm nu doar jucători de fotbal talentați, ci și caracter puternic și prietenii pe viață.

Pentru adolescenții noștri, avem grupa Seniori, unde ne concentrăm pe pregătirea lor pentru fotbalul de performanță. Dezvoltăm abilitățile tehnice și tactice și promovăm liderii în cadrul echipei. Tinerii din această grupă sunt pregătiți să se implice în competiții și să își urmeze visele în fotbal.

Daniel Cîrjan

Antrenor Principal

Pentru cei mai talentați și dedicați jucători, avem grupa copiilor cu vârstele cuprinse între 11 și 12 ani. Aici, antrenamentele devin mai intense, iar copiii încep să înțeleagă aspecte mai complexe ale jocului. Încurajăm competiția sănătoasă, setarea de obiective și efortul constant. Mulți dintre acești tineri jucători continuă să avanseze în ligile de fotbal superioare.

Cornel Munteanu

Antrenor Principal

În grupa de juniori cu vârstele cuprinse între 8 și 9 ani, copiii își îmbunătățesc abilitățile de bază și încep să înțeleagă mai profund strategiile jocului. Antrenamentele sunt mai structurate, dar păstrăm și aici accentul pe distracție. Dezvoltăm nu doar jucători, ci și caractere puternice, promovând respectul, fair-play-ul și responsabilitatea.

Doru Stoica

Antrenor Principal

La această grupă de inițiere, ne concentrăm pe dezvoltarea abilităților de fotbal într-un mediu distractiv, sigur și instruit de profesioniști pasionați.Echipa noastră de antrenori are experiență vastă și cunoștințe profunde în fotbal. Ei împărtășesc pasiunea pentru sport și sunt dedicați să ofere instruire de cea mai înaltă calitate.Copiii vor învăța să lucreze împreună, să își susțină colegii și să aprecieze importanța jocului de echipă.

Mihai Socol

Antrenor Principal

Această grupă este locul unde aventura în lumea fotbalului începe pentru cei mai mici jucători. Concentrându-ne pe jocuri și exerciții de dezvoltare a coordonării, această grupă îi ajută pe cei mici să-și dezvolte abilitățile fizice și sociale într-un mediu distractiv și sigur. Antrenorii noștri specializați se asigură că fiecare copil se simte încrezător și fericit pe teren.

Constantin Socol

Antrenor Principal

Don’t play like you want to be famous, play like you are famous

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

© 2023 | Fotbal Club Juniorul | Toate drepturile rezervate
Contactati-ne linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram