Toti parintii doresc sa-si vada copilul trecand de la stadiul de copil dependent si neputincios la stadiul de adult independent si puternic. Dar acest drum nu este usor si, mai important, nu este inevitabil. Ca orice lucru rar, pentru obtinerea acestui deziderat trebuie facute eforturi. Si de catre copil, dar si de catre parinte.

Pentru ca duce la o dezvoltare armonioasa si complexa, pentru ca este un mijloc exceptional de educare si formare a unei personalitati sanatoase si pentru ca dezvolta capacitatea de adaptare si o buna relatie minte-corp, sportul este un mijloc foarte potrivit pentru atingerea acestui obiectiv.

Sportul indruma in mod natural copiul spre reusita.

In sporturile de echipa, cum ar fi fotbalul, un sport foarte popular si indragit, un copil are ocazia de a gasi echilibrul dintre dorinta de lider orientat spre a fi cel mai bun, cu compasiunea si spiritul de intr-ajutorare , atat de prejudiciate in mediul concurential in care traim azi. Fotbalul il va ajuta sa inteleaga convietuirea alaturi de semeni, faptul ca oamenii traiesc intr-o relatie de interdependenta, devenind mai buni nu doar prin ei insisi dar si prin efortul comun, prin sincronizare cu nevoile si posibilitatile grupului.

Stima de sine, imaginea de sine si motivatia sunt ingredientele care stau la baza succesului. Un copil cu stima de sine crescuta si cu o imagine de sine corecta va avea toteauna sanse mai mari de adaptare si implicit reusita. Multe studii arata ca reusita in viata nu tine de cat esti de frumos sau urat, gras au slab, destept sau prost, dar ca trasatura de baza a celor care reusesc este nivelul ridicat al stimei de sine.

Cei cu stima de sine crescuta se exprima liber , intra usor in discutii, au curajul de a actiona si nu se tem de esec. Acestia sunt oameni carismatici, care se adapteaza usor la mediu si sunt eficienti. Practicand fotbalul, copilul experimenteaza reusita, evalueaza dimensiunea fortelor proprii , testeaza limitele controlului corpului si capata incredere in sine, ca element premergator al formarii stimei de sine, iar asta ii va fi de folos in viata indiferent de domeniul de activitate in care va activa.

De aceea, te invitam la Fotbal Club Juniorul pentru a-i oferi copilului tau sansa unei dezvoltari armonioase

Ce gasesti la Fotbal Club Juniorul?

1. 5 antrenori de fotbal cu experienta
2. un psiholog specializat in psihologia copilului
3. 3 baze de antrenament in sudul Bucuresti-ului (Liceul Mircea Vulcanescu, Berceni, Soseaua Giurgiului)
4. grupe de copii omogene din punct de vedere al varstei si abilitatilor
5. metode moderne de antrenament

Ce cautam?

 
Copii nascuti intre 2006 si 2013 cu parinti pasionati de fotbal care-si doresc copii armoniosi, pregatiti pentru viata. Ar fi dificil sa-ti aduci copilul la 3 antrenamente saptamanale, plus alte competitii periodice, daca nu-ti place fotbalul. Si tu trebuie sa fii incantat(a) de ideea ca fiul tau "merge la fotbal".
 
La Club Sportiv Juniorul, avem copii care fac sport pentru un corp si o minte sanatoase dar si copii care doresc in plus sa faca performanta. Cautam in special copii care vor sa faca si performanta cu parinti dedicati acestui obiectiv care sunt nascuti in anii 2006-2013.
 
Ca sa afli daca putem forma o echipa care sa lucreze pentru binele copilului tau, completeaza formularul de mai jos
Contactati-ne