Sponsori si donatii

Startul unui club in lumea sportului si in special in segmentul de fotbal implica, ca in orice organizatie, identificarea resurselor umane calificate, existenta unor resurse financiare, sustinerea familiei, dar cred ca cele mai importante lucruri care au facut ca balanta sa se incline pozitiv in favoarea luarii deciziei au fost curajul si pasiunea pe care o am pentru acest sport.

Astfel in anul 2005 am infiintat Fotbal Club Juniorul-Bucuresti, un loc in care copiii invata sa iubeasca fotbalul, isi antreneaza rabdarea si perseverenta, construiesc increderea in fortele proprii, dar in acelasi timp socializeaza si leaga prietenii durabile.

Performanta nu se obtine usor. Clubul are nevoie de sprijin pentru dezvoltarea infrastructurii organizatiei si aceasta, mai departe, ajuta la dezvoltarea viitorilor fotbalisti de performanta. Fotbal Club Juniorul cauta sponsori pentru sprijinul activitatii clubului.

 

Ca persoana fizica si PFA poti sprijini si tu directionand 2% din impozitul pe salariu folosind formularul de mai jos:

Formular redirectionare 2%

 

Important: pentru a deschide corect formularul, trebuie intai sa salvezi fisierul in calculator si apoi sa il deschizi cu Adobe Reader.

 

Pentru a lua legatura cu noi folositi formularul de mai jos sau datele de la pagina de contact.

Alte articole recomandate

© 2022 | Fotbal Club Juniorul | Toate drepturile rezervate
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram